Velg en side

Persontilpasset gentesting og kreftbehandling

Mosaic Oncology kan hjelpe deg å kartlegge din kreftsvulst for å finne de beste behandlingene for din sykdom. Ved å utføre omfattende molekylær testing på DNA, RNA og proteiner vil vi identifisere biomarkører som avgjør hvilken behandling som virker best. Denne informasjonen er et kraftig verktøy i prosessen mot riktig kreftbehandling for den enkelte pasient.

Kontakt oss!

Telefon: 52 05 52 99

E-post:  kontakt@mosaiconcology.no

Eller bruk kontaktskjemaet under

Hvordan utføres gentesting?

Du vil få en gratis og uforpliktende samtale med vår anerkjente onkolog Dr. Øgreid, der det vil bli avklart om en gentest er nødvendig eller ikke. Dersom du velger å bestille en gentest hos oss vil alle fremtidige konsultasjoner som omfatter profilen være inkludert. Vi vil stå for bestilling og forsendelse av biopsi. Du vil ha mulighet å kontakte oss når som helst ved eventuelle spørsmål, vi svarer raskt.

Mosaic tilbyr tjenester både innen gentesting og behandling. Gentest fra Caris tester en rekke markører knyttet til immuneffekt og vil i mange tilfeller kunne forutsi god eller dårlig respons av behandling. Mosaic Oncology tilbyr immunbehandling der det er dokumentert effekt gjennom gentest.

For å bestille gentest eller ved spørsmål, vennligst kontakt oss!

Spørsmål og svar

Hva er gentest fra Caris?

Caris profilen er den første kreftprofileringstjenesten som kombinerer omfattende laboratorietesting med klinisk forskning på biomarkører for å hjelpe til å vurdere mulige medikamentelle eller kliniske studieealternativer. En kreftprofil genereres for hver pasient og gjør at vi kan hjelpe med å tilpasse kreftbehandlinger spesifikt til din type kreft.

Hva vil rapporten vise?

Resultatene av disse testene avslører tumorspesifikke kreft biomarkører, eller mål, som deretter blir tilpasset behandlinger som kan ha god nytte eller mangel på nytte for din svulst. Biomarkørene blir matchet til behandlingene ved hjelp av en omfattende gjennomgang av de sterkeste og mest relevante kreftrelaterte kliniske og vitenskapelige studier. Denne informasjonen vil vi bruke for å tilpasse behandlingen din, noe som kan føre til bedre behandlingsrespons.

Hva er inkludert i gentesten?

Dersom du velger å bestille gentest hos oss vil alle fremtidige konsultasjoner som omhandler profilen og behandling basert på profilen være inkludert. Vi vil stå for innhenting av biopsier fra sykehuset og transportere disse til analyselaben. Når svaret er klart vil vår onkolog ta kontakt for å gå igjennom profilen og anbefale behandling basert på din personlige analyse.

Lurer du på noe mer?

Da er du velkommen til å ta kontakt med oss!

Telefon: 52 05 52 99

E-post: kontakt@mosaiconcology.no